ALLES
OP VOORRAAD
GRATIS
RETOURNEREN
VOOR 15:00
BESTELD, VANDAAG
VERZONDEN
BESTE PRIJS
KWALITEIT GARANTIE

LED Outlet's dropshipping dienst

U verkoopt, LED Outlet doet de rest

  

   Wat is de dropshipping service van LED Outlet?

Dropshipping is een business model waarmee LED Outlet zijn assortiment beschikbaar voor u stelt, zonder dat u geld hoeft te investeren. Als onze partner kunt u uw productassortiment uitbreiden met verschillende voordelen. Met de dropshipping service van LED Outlet wordt uw webshop ontzorgd van voorraad, logistiek en de verzending, terwijl u tegelijkertijd profiteert van een assortimentsuitbreiding! Als dropshipping leverancier regelt LED Outlet al deze processen, zodat uw focus alleen op de verkoop zal liggen. 

   

  

 

Hoe werkt onze dropshipping service?

 

    

        Waarom dropshipping via LED Outlet?

LED Outlet is de grootste groothandelaar in de LED Wereld van de Benelux. Dit maakt ons automatisch de grootste dropshipping leverancier binnen de Benelux in deze branche. Naast ons uitgebreide en groeiende assortiment bieden wij ook een snelle levering en service aan. Ook is het mogelijk om uw orders met behulp van ons maatwerk exact op de wens van de klant te maken. 

 

  

    Wat zijn de voordelen van de dropshipping dienst van LED-outlet?    

Uitbreiding van uw eigen assortiment

Als dropshipping leverancier bieden wij eengroot assortiment aan in verschillende categorieën in deze branche. LED Strips, spots & bulbs, mi-light, armaturen, retail, verlichting voor kantoor, industrie en badkamer, exclusieve hanglampen, tuinverlichting, voedingen, afstandsbedieningen, controllers en onze ruime keuzes in maatwerk.

Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden!

Om de klanttevredenheid te waarborgen zorgt LED Outlet ervoor dat de bestellingen zo snel mogelijk bij u of uw klant zijn. De normale verzendtijd binnen Nederland & België is 1-2 werkdagen. Landen buiten de Benelux kunnen een iets langere verzendtijd hebben. Benieuwd naar de verzendtijd? Kijk hiervoor op de website van onze GLS partner. 

Bestel- & betaalgemak

Ook zorgen we ervoor dat het bestellen zo simpel mogelijk blijft. U kunt zelf gemakkelijk via de webshop, telefonisch of per mail bestellen. Het is ook mogelijk om afspraken te maken met uw accountmanager. Bijvoorbeeld over de manier van een bestelling plaatsen en betalingsvoorwaarden.

Snelle en persoonlijke service

Om ervoor te zoren dat uw problemen/vragen altijd snel worden omgezet in de juiste oplossingen, krijgt u een persoonlijke accountmanager toegewezen. Uw accountmanager staat u graag te woord en is bereikbaar via de telefoon en email. 

Verkoop op e-marktplaatsen

Ook bij het verkopen op e-markplaatsen kunt u ook onze dropshipping service toepassen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Bol, Amazon, Ebay en nog vele andere marktplaatsen. 

Gepersonaliseerde pakbonnen

Daarnaast kunnen wij u ook meehelpen om gepersonaliseerde pakbonnen naar uw klanten te verzenden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw bedrijfsnaam, logo en eventueel additionele details. 

                  

 

                           

 

 

^Top