ALLES
OP VOORRAAD
GRATIS
RETOURNEREN
VOOR 15:00
BESTELD, VANDAAG
VERZONDEN
BESTE PRIJS
KWALITEIT GARANTIE

Retourbeleid

Retourbeleid

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft de klant bij het doen van aankopen via Internet recht op een 'afkoelingsperiode' van 14 dagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van reden. Uw retourzending moet van tevoren bij LED-Outlet.com gemeld zijn. U kunt hiervoor onderstaand formulier gebruiken.

   

Gebruik maken van het herroepingsrecht is wettelijk aan een aantal regels verbonden. Zo moet tijdens deze termijn de klant zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren indien mogelijk in de originele staat en verpakking aan LED-Outlet.com retourneren. Producten die beschadigd, incompleet of voor langere tijd gebruikt zijn, komen niet voor retour sturen in aanmerking.

 

Het risico van het retourneren zijn voor rekening van de klant. LED-Outlet.com is verplicht om binnen 30 dagen de bedragen terug te betalen die reeds door de klant betaald zijn.

   

Gast: Klik boven aan de pagina op Retourneren voor het retourneren van gastbestellingen.
Account: Log in op uw account, klik in het menu op Retouren om een retourzending aan te maken

Stel een vraag
^Top