ALLES
OP VOORRAAD
GRATIS
RETOURNEREN
VOOR 15:00
BESTELD, VANDAAG
VERZONDEN
BESTE PRIJS
KWALITEIT GARANTIE

Over ons

LED Outlet is een groothandel die al 15 jaar actief is in de LED Verlichting branche. Met het meest uitgebreide assortiment in de Benelux heeft LED Outlet voor elke situatie een oplossing! Voor verschillende (leef)ruimtes kunnen wij u LED Verlichting aanbieden. Denk hierbij aan waterdichte verlichting voor in de badkamer, sfeervolle verlichting voor in de woon- en slaapkamer of zelfs verlichting voor in uw kantoor. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

LED Outlet is oprecht omdat er al vrij snel een toekomst werd gezien in de duurzaamheid van LED Verlichting. En dit hebben wij goed ingeschat! Steeds meer mensen en bedrijven houden zich namelijk meer bezig met het verduurzamen van hun leven en bedrijfsprocessen. Ook wij als bedrijf willen hier ons steentje aan bijdragen door milieuvriendelijke producten aan onze klanten/partners te leveren. 

 

LED Outlet onderscheidt zich door het aanbieden van een enorm uitgebreid duurzaam assortiment en de mogelijkheid voor maatwerk. Maatwerk is vaak geen optie bij webshops in LED Verlichting, maar LED Outlet maakt het mogelijk. Onze ervaren sales werknemers staan u graag te woord en nemen al uw wensen en behoeftes goed op in de oplossing, speciaal gemaakt voor uw situatie.

   

Neem gerust contact op en onze medewerkers staan u graag te woord!

Email: sales@led-outlet.com

Telefoon: +31 (0) 85 - 8772427

^Top