ALLES
OP VOORRAAD
GRATIS
RETOURNEREN
VOOR 15:00
BESTELD, VANDAAG
VERZONDEN
BESTE PRIJS
KWALITEIT GARANTIE

Industriële artikelen

 

Industriële artikelen 

De LED Highbays en Bouwlampen vallen onder onze industriële categorie. De reden daarvoor is dat deze LED Lampen over het algemeen vaak in magazijnen geplaatst of op werkplaatsen gebruikt vanwege de grote lichtopbrengst. Onze LED Producten zijn geschikt voor zowel zakelijk als particulier gebruik.
 

Wij begrijpen heel goed dat het lastig kan zijn om de juiste LED Verlichting uit te kiezen. Hiervoor hebben wij ervaren Sales-medewerkers die u te woord kunnen staan en bij wie de klant en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zij helpen u graag verder en kunnen een lichtplan op maat maken. Daarnaast bieden wij u ook maatwerk aan. Neem gerust contact met ons op en u ontvangt een offerte die voldoet aan uw eisen en wensen. 

T: +31 (0)85 - 877 24 27
M: Sales@led-outlet.com 

LED Highbays 

Bent u op zoek naar verlichting voor een grote en/of hoge ruimte? Dan zijn onze Highbays de perfecte optie voor u. Door de grote hoeveelheid licht die de Highbays uitstralen kunnen grote en hoge ruimtes maximaal verlicht worden, denk hierbij aan magazijnen, loodsen en sporthallen.

Ook bieden wij u Highbays met een dimbare functie aan voor momenten wanneer niet 100% van het licht nodig is. Wanneer u kiest voor de dimbare optie, zullen uw energiekosten ook flink afnemen.

LED Bouwlampen 

TL Tubes worden vaak geplaatst in kantoorruimtes maar ook thuis. Ons assortiment TL Tubes varieert in lengtes en wattages. Daarnaast zijn onze TL Tubes verkrijgbaar in lichtkleuren die variëren van helder wit (4000K) tot koud wit (6500K). Meer informatie over de lichtkleuren? Klik hier

 

 

^Top