ALLES
OP VOORRAAD
GRATIS
RETOURNEREN
VOOR 15:00
BESTELD, VANDAAG
VERZONDEN
BESTE PRIJS
KWALITEIT GARANTIE

Kantoor artikelen

 

Kantoor artikelen 

De LED Panelen, Downlights en Trackspots vallen onder onze kantoorcategorie. De reden daarvoor is dat deze LED Lampen over het algemeen vaak in kantoor- en vergaderruimtes geplaatst worden vanwege de uitstraling of lichtbundel. Dit betekent uiteraard niet dat ze alleen maar bestemd zijn om in winkels te plaatsen. Sommige particulieren kiezen namelijk ook voor LED Trackspots in hun woning, wat een stoere en industriële look achterlaat. Kies daarom uw LED Lamp naar uw eigen mening en smaak!   
 

Wij begrijpen heel goed dat het lastig kan zijn om de juiste LED Verlichting uit te kiezen. Hiervoor hebben wij ervaren Sales-medewerkers die u te woord kunnen staan en bij wie de klant en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zij helpen u graag verder en kunnen een lichtplan op maat maken. Daarnaast bieden wij u ook maatwerk aan. Neem gerust contact met ons op en u ontvangt een offerte die voldoet aan uw eisen en wensen. 

T: +31 (0)85 - 877 24 27
M: Sales@led-outlet.com 

LED Panelen

Over het algemeen worden LED Panelen gekocht om vervolgens in een systeemplafond te plaatsen. De panelen zorgen ervoor dat de ruimte een moderne touch krijgt. Denkt u hierbij aan een vergaderruimte of een kantoorruimte. LED Panelen zijn enorm energiezuinig, waardoor u op langer termijn geld zult besparen. 

LED Downlights

Ons assortiment LED Downlights bevat inbouw downlights, maar ook opbouw downlights wanneer inbouw in uw plafond niet mogelijk is. De downlights zorgen ervoor dat de verlichting verdeeld wordt over de ruimte.

Mocht u niet altijd behoefte hebben aan een maximale lichtstroom, dan kunt u kiezen voor onze dimbare downlights die niet alleen goed zijn voor uw energierekening maar óók voor uw portemonnee!

LED Trackspots

Wanneer u iets wil accentueren m.b.v. van licht kunt u ervoor kiezen om trackspots te gebruiken. LED Trackspots worden vaak gebruikt in retail panden en showrooms waar bepaalde producten uitgelicht moeten worden. U zet als het ware de spotlight op de producten waarvan u wilt dat die opvallen. 

 

 

^Top