ALLES
OP VOORRAAD
GRATIS
RETOURNEREN
VOOR 15:00
BESTELD, VANDAAG
VERZONDEN
BESTE PRIJS
KWALITEIT GARANTIE

Retail artikelen

 

Retail artikelen 

De LED Trackspots, Downlights, Panelen en Spots & Bulbs vallen onder onze retailcategorie. De reden daarvoor is dat deze LED Lampen over het algemeen vaak in winkels geplaatst worden vanwege de uitstraling of lichtbundel. Dit betekent uiteraard niet dat ze alleen maar bestemd zijn om in winkels te plaatsen. Sommige particulieren kiezen namelijk ook voor LED Trackspots in hun woning, wat een stoere en industriële look achterlaat. Kies daarom uw LED Lamp naar uw eigen mening en smaak!   
 

Wij begrijpen heel goed dat het lastig kan zijn om de juiste LED Verlichting uit te kiezen. Hiervoor hebben wij ervaren Sales-medewerkers die u te woord kunnen staan en bij wie de klant en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zij helpen u graag verder en kunnen een lichtplan op maat maken. Daarnaast bieden wij u ook maatwerk aan. Neem gerust contact met ons op en u ontvangt een offerte die voldoet aan uw eisen en wensen. 

T: +31 (0)85 - 877 24 27
M: Sales@led-outlet.com 

LED Trackspots

Wanneer u iets wil accentueren m.b.v. van licht kunt u ervoor kiezen om trackspots te gebruiken. LED Trackspots worden vaak gebruikt in retail panden en showrooms waar bepaalde producten uitgelicht moeten worden. U zet als het ware de spotlight op de producten waarvan u wilt dat die opvallen. 

LED Downlights

Ons assortiment LED Downlights bevat inbouw downlights, maar ook opbouw downlights wanneer inbouw in uw plafond niet mogelijk is. De downlights zorgen ervoor dat de verlichting verdeeld wordt over de ruimte.

Mocht u niet altijd behoefte hebben aan een maximale lichtstroom, dan kunt u kiezen voor onze dimbare downlights die niet alleen goed zijn voor uw energierekening maar óók voor uw portemonnee!

LED Panelen

Over het algemeen worden LED Panelen gekocht om vervolgens in een systeemplafond te plaatsen. De panelen zorgen ervoor dat de ruimte een moderne touch krijgt. Denkt u hierbij aan een vergaderruimte of een kantoorruimte. LED Panelen zijn enorm energiezuinig, waardoor u op langer termijn geld zult besparen. 

LED Spots & Bulbs

De LED Spots & Bulbs hebben oneindige toepassingsmogelijkheden. Wij bieden u LED Spots & Bulbs aan in verschillende varianten, zodat u genoeg keus heeft en er altijd een LED Lamp tussen zit naar uw smaak. Wilt u nóg meer geld besparen op langer termijn? Kies er dan voor om de LED Lamp te dimmen. Besturing via een App op uw telefoon of tablet is ook mogelijk. Nieuwschierig? Neem een kijkje bij onze Mi-Light producten.

 

^Top